کشتی کامیاران
Hell In A Cell 2014
Night Of Champions 2014



( تاریخ برگزاری :26 اکتبر ( 5 آبان
: مسابقات ثبت شده
John Cena --- Dean Ambrose
Seth rollins --- Cena VS Ambrose Winner
: مسابقات احتمالی
Aj Lee --- Brie Bella
Rusev --- Shamus
Goldust & Stardust --- Usos
Hell In A Cell 2014 Timer :


John Cena --- Brock Lesnar
Seth Rolins --- Roman Reigns
Shamus --- Cesaro
Dust Brothers --- Usos
The Miz --- Dolph Zigler
Rusev --- Mark Henry
صفحه اصلی عناوین مطالب آر اس اس آرشیو تماس با ما پروفایل طراح قالب
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کشتی کامیاران و آدرس koshti.kamyaran.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





قهرمانان فعلی




World Heavyweight Champion
Brock Lesnar




Intercontinental Champion
Dolph Zigler





United States Champion
Shamus






Tag Team Champions
Dust Brothers





WWE Divas Champion
Aj LEE


با اعلام فدراسیون ، کشتی گیر آزادکار کردستانی در رقابت های بین المللی روز جهانی کودک به میدان می رود.
کشتی گیر کردستانی در رقابت های بین المللی روز جهانی کودک حضور خواهد یافت

به گزارش پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان ، مسابقات بین المللی کشتی آزاد روز روز جهانی کودک با حضور  کشورهای خارجی و برترین کشتی گیران نونهال کشورمان در مازندران برگزار می شود.

 

در این دوره از مسابقات استان کردستان در بخش کشتی آزاد دارای یک سهمیه است که " هادی شرفبیانی " کشتی گیر اهل شهر سریش آباد از توابع شهرستان قروه در وزن 59 کیلوگرم به رقابت با سایر حریفان خود می پردازد .
 
رقابت های بین المللی روز جهانی کودک در اوزان 32 ، 35 ، 38 ، 42 ، 47 ، 53 ، 59 ، 66 ، 73 و 85 کیلوگرم برگزار می شود.
 
این مسابقات طی روزهای 27 لغایت 29 آبان ماه با حضور کشتی گیران داخلی و خارجی در استان مازندان برگزار خواهد شد.


ارسال شده در : جمعه 20 مهر 1394 ا 21:54
نویسنده :علی آرمین

دست تو، پیش‌انداز (در گارد موافق و مخالف)

- طریقهٔ گرفتن :

فن، دست تو، پیش‌انداز (در گارد موافق و مخالف) در هر دو گارد موافق و مخالف قابل اجراء است و دست گارد حریف مطابق روش‌هاى ذکر شده در گارد موافق و مخالف گرفته مى‌شود.

 

- روش اجراء :

مجرى بعد از گرفتن دست حریف، او را به‌طرف داخل کشیده، سپس با دست آزاد خود پاى نزدیک حریف را از بالاى زانو مى‌گیرد، به‌طورى‌که در این حالت، مجری، فن کُندرو را در اختیار دارد.

 

- نتیجه‌گیرى :

در حالت، فن دست تو، پیش‌انداز در حالت کُندرو و در حالت خاک ممکن است مجری، فن کُندرو را اجراء کند و یا اینکه حریف را خاک کرده، یک امتیاز فنى کسب نماید (شکل - فن دست تو، پیش‌انداز در حالت کُندرو و در حالت خاک).

 

فن دست تو، پیش‌انداز در حالت کُندرو (۱) و در حالت خاک (۲)<br /><br /><br />
فن دست تو، پیش‌انداز در حالت کُندرو (۱) و در حالت خاک (۲)

 گردآورنده :فردین احمدی



ارسال شده در : جمعه 19 مهر 1394 ا 22:17
نویسنده :علی آرمین

خاک در ورزش کشتي، عبارت است از حالتى که کشتى‌گير، به‌صورت زانو‌زده به شکل چهاردست و پا بر روى تشک قرار گرفته باشد و يا در حالت دفاع و واکنش در خاک به‌صورت ولو شده به روى شکم و سينه، روى تشک قرار مى‌گيرد. اين حالت ممکن است با اجراء فنون از سوى حريف به‌وجود آمده باشد و يا اينکه در اثر کم‌کارى (پاسيو) و يا اخطار، کشتى‌گيرى از سوى داور مجبور به نشستن در خاک باشد (شکل - حالت نشستن در خاک). 

(حالت نشستن در خاک)

 

روش قرار دادن پاها در موقع نشستن در خاک، بستگى به عادت و تمرينات قبلى کشتى‌گير دارد، که در شرايط مختلف، متناسب با وضعيت و موقعيت کشتي، دفاع در برابر فنونِ حريف، و يا تصميم به اجراء فنون و انجام عملياتِ رهائى از خاک متفاوت است (شکل - روش‌هاى مختلف قرار دادن پاها در موقع نشستن در خاک). 
روش‌هاى مختلف قرار دادن پاها در موقع نشستن در خاک
 
روش صحيح نشستن در خاک
- کشتى‌گير، در انجام عمليات و مانورهاى خود، احساس راحتى و موفقيت داشته باشد.     


- از تعادل و استحکام بيشترى در مقابل حريف برخوردار باشد، به‌طورى‌که، بتواند در فرصت مناسب از خاک بلند شود و يا در هنگام دفاع در برابر فنون حريف از موقعيت استوارى برخوردار باشد.     


 - زانوهاى او از يکديگر باز باشند، تا سطح اتکاء بيشتر شده، تعادل او افزايش يابد.     


 - آرنج دست‌ها نبايد خم باشد، تا در مقابل فشارهاى حريف مقاومت کند.     


- نه تنها سر و گردن کشتى‌گير نشسته در خاک نبايد آويزان باشد، بلکه او بايد با انقباض عضلات ناحيهٔ کمربند شانه و گردن، محکم به روى تشک قرار گيرد.    

  
 گرداورنده : فردین احمدی



ارسال شده در : جمعه 19 مهر 1394 ا 21:52
نویسنده :علی آرمین

سروته‌یکى موافق (Craddle)(wrapping)

- طریقهٔ گرفتن :

۱. هنگامى که حریف در خاک نشسته، مجرى از یک سمت در پشت او به گونه‌اى قرار مى‌گیرد که با دست جلوئى خود، سر و گردن حریف را و با دست عقبى خود پاى نزدیک او را از پشت گرفته، با نزدیک کردن پاى گرفته‌شدهٔ حریف به سر و گردن او، دست‌هاى خود را قلاّب مى‌کند (شکل‌هاى ”گرفتن فن سروته‌یکى موافق از سمت راست حریف در حالت نشسته“ و ”گرفتن فن سروته‌یکى موافق از سمت چپ حریف در حالت نشسته“).

 

آموزش اجرای فن سروته ‌یکى در کشتی
گرفتن فن سروته ‌یکى موافق از سمت راست حریف در حالت نشسته

 

آموزش اجرای فن سروته ‌یکى در کشتی
گرفتن فن سروته ‌یکى موافق از سمت چپ حریف در حالت نشسته
به ادامه مطالب بروید

 

 

۲. هنگامى که حریف، در گارد موافق براى گرفتن زیر یک‌خم مجرى اقدام مى‌کند و در حالى که پاى داخلى خود را به غلط ستون‌کرده است و پاى بیرونى خود را به روى تشک زانو مى‌زند، در این حالت، مجرى با دست گارد خود سر و گردن حریف را مى‌گیرد و با دست غیرگارد حریف را که در داخل پاهاى مجرى ستون‌شده مى‌گیرد و سپس با نزدیک کردن بالاتنه و پائین‌تنهٔ حریف به یکدیگر، دست‌هاى خود را به‌هم قلاّب مى‌کند (شکل - گرفتن فن سروته‌یکى موافق در حالت زیرگیرى توسط حریف).

 

گرفتن فن سروته ‌یکى موافق در حالت زیرگیرى توسط حریف<br />
گرفتن فن سروته ‌یکى موافق در حالت زیرگیرى توسط حریف

 

- روش اجراء :

۱. هنگامى که سر و گردن و پاى حریف با دست‌هاى قلاّب شده مجرى گرفته مى‌شود مجرى با فشارى که به بالاتنه و سر و گردن حریف وارد مى‌کند، سر او را به روى تشک مى‌گذارد و به حالت گهواره، حریف را از پهلو متمایل به جلو مى‌غلتاند و به اُفت کامل مى‌برد (شکل‌هاى ”گرفتن فن سروته ‌یکى موافق از سمت راست حریف در حالت نشسته“ و ”گرفتن فن سروته ‌یکى موافق از سمت چپ حریف در حالت نشسته“ و ”گرفتن فن سروته ‌یکى موافق در حالت زیرگیرى توسط حریف“).

 

گرفتن فن سروته ‌یکى موافق از سمت راست حریف در حالت نشسته<br />
گرفتن فن سروته ‌یکى موافق از سمت راست حریف در حالت نشسته

 

آموزش اجرای فن سروته ‌یکى در کشتی
گرفتن فن سروته ‌یکى موافق از سمت چپ حریف در حالت نشسته

 

گرفتن فن سروته‌ یکى موافق در حالت زیرگیرى توسط حریف<br />
گرفتن فن سروته‌ یکى موافق در حالت زیرگیرى توسط حریف

 

۲. هنگامى که سر و گردن و پاى حریف با دست‌هاى قلاّب‌شدهٔ مجرى گرفته شد، مجرى پاى گرفته‌شدهٔ حریف را بلند مى‌کند و با پاى عقبى خود که به داخل پاهاى حریف مى‌برد، آن را به پاى دور حریف قلاّب کرده، به‌طرف خود مى‌کشد، سپس با فشارى که به بالاتنهٔ حریف وارد مى‌کند، او را از پهلو متمایل به جلو به اُفت کامل مى‌برد (شکل - اجراء فن سروته ‌یکى موافق در حالت یک‌پا توکار).

 

آموزش اجرای فن سروته ‌یکى در کشتی
اجراء فن سروته ‌یکى موافق در حالت یک‌پا توکار

 

- نتیجه‌گیرى :

با اجراء فن سروته‌ یکی، از آنجا که سر و گردن و یک پاى حریف به‌صورت جمع‌شده قرار گرفته، سپس حریف به اُفت مى‌رود، چون امکان پل رفتن در این حالت وجود ندارد، در نتیجه اگر فن به‌طور کامل اجراء شود حریف ضربهٔ فنى مى‌شود.

سروته‌یکى مخالف (Craddle)(wrapping)

- طریقهٔ گرفتن :

هنگامى که حریف در خاک نشسته و یا ولو شده است مجرى از یک سمت در پشت او قرار مى‌گیرد و پاى جلوئى خود را به داخل پاى نزدیک حریف برده، سپس به‌وسیلهٔ پاى عقبى خود از زیر، هر دو پاى خود را به‌هم‌ قلاّب کرده، فن سگک از تو (از داخل) را از حریف مى‌گیرد.

 

- روش اجراء :

در حالت، سروته یکى مخالف، زمانى که حریف پاى دور خود را ستون کرده تا به این وسیله، در مقابل عمل رکاب زدن حریف مقاومت کند، کشتى‌گیر مجرى در حالى که با دست جلوئى خود پاى دور حریف را از قسمت زانو مى‌گیرد، دست عقبى خود را به دور گردن حریف مى‌برد و سپس هر دو دست خود را به‌هم قلاّب کرده، بعد از گرفتن سروته‌یکى حریف، او را از پشت به روى بدن خود مى‌کشد و به روى پل مى‌برد.

 

- نتیجه‌گیرى :

با اجراء فن، سروته ‌یکى مخالف، حریف به روى پل رفته، دو امتیاز فنى به کشتى‌گیر مجرى تعلق مى‌گیرد و در صورتى‌که مجرى عمل پل‌شکن را به‌طور کامل اجراء کند، حریف ضربهٔ فنى مى‌شود (شکل - فن سروته ‌یکى مخالف).

 

آموزش اجرای فن سروته ‌یکى در کشتی
فن سروته ‌یکى مخالف

گرداورنده : فردین احمدی



ارسال شده در : جمعه 19 مهر 1394 ا 21:52
نویسنده :علی آرمین

دست تو در گارد موافق (روش ساده)

- طریقهٔ گرفتن :

مجرى با دست غیرگارد خود، مچ دست گارد حریف را گرفته و به کمک دست گارد خود از داخل بازوى دست گارد او را مى‌گیرد.

- روش اجراء :

در این حالت مجرى با کشیدن دست گرفته‌شدهٔ حریف به‌طرف داخل و رفتن به پشت او، کمر او را گرفته، سپس با سد کردن پاى گارد خود به جلوى پاى گارد حریف، او را به روى تشک درو مى‌کند.

- نتیجه‌گیرى :

در حالت، فن دست تو در گارد موافق (روش ساده) فقط حریف خاک مى‌شود و یک امتیاز فنى به کشتى‌گیر مجرى تعلق مى‌گیرد (شکل - فن دست تو در گارد موافق - روش ساده).

فن دست تو در گارد موافق (روش ساده)<br />
فن دست تو در گارد موافق (روش ساده)
به ادامه مطالب بروید

 

دست تو در گارد مخالف (روش ساده)

- طریقهٔ گرفتن :

مجرى با دست گارد خود مچ دست گارد حریف را گرفته و با دست غیرگارد خود، بازوى دست گارد او را از داخل مى‌گیرد.

 

- روش اجراء :

در حالت، فن دست تو در گارد مخالف مجرى با کشیدن دست گرفته‌شدهٔ حریف به طرف داخل، پاى گارد خود را به داخل پاهاى حریف برده، سپس کمر او را مى‌گیرد و با فشارى که به طرف جلو به حریف وارد مى‌کند، او را در یک حالت بى‌تعادلى وادار به خاک شدن مى‌نماید.

 

- نتیجه‌گیرى :

در شرایط، فن دست تو در گارد مخالف (روش ساده) حریف فقط خاک مى‌شود و یک امتیاز فنى به کشتى‌گیر مجرى تعلق مى‌گیرد (شکل - فن دست تو در گارد مخالف - روش ساده).

آموزش فن دست تو در کشتی

گردآورنده :فردین احمدی



ارسال شده در : یک شنبه 19 مهر 1394 ا 15:53
نویسنده :علی آرمین

سرشاخ در کشتى آزاد

سرشاخ شدن صحیح در کشتى آزاد به گونه‌اى است که کشتى‌گیر با گاردى کوتاه (بسته) و دست‌هائى کشیده که روى شانه‌هاى حریف قرار مى‌دهد، مانع نزدیک شدن حریف و اجراء فنون از سوى او مى‌شود، خصوصاً اگر کشتى‌گیر، فاقد توانائى در اجراء فنون از سوى او مى‌شود، خصوصاً اگر کشتى‌گیر، فاقد توانائى در اجراء مهارت‌هاى کشتى فرنگى باشد و کشتى‌گیر مقابل از قابلیت اجراء فنون فرنگى برخوردار باشد (شکل - روش سرشاخ صحیح در کشتى آزاد).

 

آموزش سرشاخ شدن در کشتی
روش سرشاخ صحیح در کشتى آزاد
 

سرشاخ در کشتى فرنگى

- دست در کمر (یک دست کمر) :

در حالت ”دست در کمر“، کشتى‌گیر یک دست خود را از زیر بغل حریف به دور کمر او قرار مى‌دهد (شکل - سرشاخ شدن در حالت دست در کمر).

 

آموزش سرشاخ شدن در کشتی
سرشاخ شدن در حالت دست در کمر

 

- دست در گردن (یک دست گردن) :

در حالت ”دست در گردن“، کشتى‌گیر، یک دست خود را دور گردن حریف قرار مى‌دهد و با دست دیگر خود، بازوى او را مى‌گیرد (شکل - سرشاخ شدن در حالت دست در گردن).

 

آموزش سرشاخ شدن در کشتی
سرشاخ شدن در حالت دست در گردن

 

- دست در کمر (یک دست کمر) با قلاب دست‌ها :

در این حالت، کشتى‌گیر، در وضعیت یک دست کمر (دست در کمر)، دست‌هاى خود را به‌هم قلاب مى‌کند (شکل - سرشاخ شدن در حالت دست در کمر (یک دست کمر) با قلاب دست‌ها).

 


سرشاخ شدن در حالت دست در کمر (یک دست کمر) با قلاب دست‌ها

 

- دست در گردن (یک دست گردن) با قلاب دست‌ها :

در این حالت، کشتى‌گیر، در وضعیت یک دست گردن (دست در گردن) و دست دیگر زیر کتف، دست‌هاى خود را به‌هم قلاب مى‌کند (شکل - سرشاخ شدن در حالت دست و گردن (یک دست گردن) با قلاب دست‌ها).

 

سرشاخ شدن در حالت دست و گردن (یک دست گردن) با قلاب دست‌ها<br />
سرشاخ شدن در حالت دست و گردن (یک دست گردن) با قلاب دست‌ها

 

- مچ دست‌ یا دست‌ها را گرفتن :

در حالت ”مچ دست یا دست‌ها را گرفتن“، کشتى‌گیر، با روش‌هاى مختلفى در گارد موافق و مخالف مچ حریف را مى‌گیرد (شکل - سرشاخ شدن در حالت گرفتن مچ دست یا دست‌هاى حریف).

 

آموزش سرشاخ شدن در کشتی
سرشاخ شدن در حالت گرفتن مچ دست یا دست‌هاى حریف

 

- یک دست دو دست در گارد مخالف(یک دست مال خود) :

در حالت ”یک دست دو دست در گارد مخالف“، کشتى‌گیر، با هر دو دست خود، یک دست حریف را در گارد مخالف مى‌گیرد (شکل - سرشاخ شدن در حالت یک دست دو دست).

 

آموزش سرشاخ شدن در کشتی
سرشاخ شدن در حالت یک دست دو دست

 

- دو دست دو دست:

در حالت ”دو دست دو دست“، کشتى‌گیر با هر دو دست خود، دست‌هاى حریف را در گارد موافق مى‌گیرد (شکل - سرشاخ شدن در حالت دو دست دو دست).

 

آموزش سرشاخ شدن در کشتی
سرشاخ شدن در حالت دو دست دو دست

 

- یک دست دو دست در گارد موافق :

در حالت ”یک دست دو دست در گارد موافق“، کشتى‌گیر با هر دو دست خود، دست گارد حریف را در گارد موافق مى‌گیرد (شکل - سرشاخ شدن در حالت یک دست دو دست در گارد موافق).

 

آموزش سرشاخ شدن در کشتی
سرشاخ شدن در حالت یک دست دو دست در گارد موافق
 
گرد آورنده : فردین احمدی


ارسال شده در : دو شنبه 18 مهر 1394 ا 22:13
نویسنده :علی آرمین

(Duck under arm sneak and go behind) سر زير بغل


 

 

فن سر زير بغل عبارت است از تکنيک و تاکتيکى که مجرى با روش‌هاى مختلف با حريف سرشاخ شده، مبادرت به عبور دادن سر و گردن خود از زير بغل حريف مى‌نمايد. اجراء اين عمل ممکن است باعث به پشت رفتن حريف و يا اجراء فنونى مانند؛ يک‌دست و يک‌پا، پيچ‌پيچک، آسياب بادي، براد (کلندون) و يا کمرگيرى براى اجراء فنونى مانند سالتو، سوبلس، استارت و غيره شود. فن سر زير بغل ممکن است به روش سر رو (ايستاده)، نشسته (زانو زده) و يا نشسته (روى نشيمنگاه) و يا در حالت سرشاخ اجراء گردد.

 سر زير بغل در گارد موافق، سر رو (ايستاده) (Head Lift and crutch hold)

- طريقهٔ گرفتن :

هنگامى که دو کشتى‌گير باهم سرشاخ شده‌اند، کشتى‌گير مجرى به پائين‌ رفتن و رد کردن دست حريف که به دور گردن و يا سرشانهٔ او قرار دارد، سر خود را از زير بغل دست گارد حريف عبور داده، به پشت حريف مى‌رود و کمر او را مى‌گيرد.

 

- روش اجراء :

بعد از گرفتن کمر حريف، در حالى که او را به‌طرف جلو مى‌کشد، در يک حالت بى‌تعادلى او را از جلو خاک مى‌کند.

 

- نتيجه‌گيرى :

با اجراء فن سر زير بغل دست گارد موافق، سر رو (ايستاده) حريف خاک مى‌شود و مجرى يک امتياز فنى کسب مى‌کند (شکل - فن سر زير بغل دست گارد موافق، سر رو - ايستاده).


فن سر زير بغل دست گارد موافق، سر رو (ايستاده)
    فن سر زير بغل دست گارد موافق، سر رو (ايستاده)

 سر زير بغل در گارد موافق، نشسته (زانو زده) (Duck under and go behinnd)

- طريقهٔ گرفتن :

هنگامى که دو کشتى‌گير باهم سرشاخ شده‌اند، کشتى‌گير مجرى در حالى که زانوى پاى گارد خود را به روى تشک قرار مى‌دهد با يک حرکت سرعتى (انفجاري) سر خود را از زير بغل دست گارد حريف مى‌گذراند و کمر حريف را مى‌گيرد.

 

- روش اجراء :

بعد از گرفتن کمر حريف، او را به‌طرف جلو مى‌کشد، در حالت ولو شده خاک می کند .

 

- نتيجه‌گيرى :

با اجراء فن، سر زير بغل در گارد موافق، نشسته (زانو زده) حريف خاک شده و مجرى يک امتياز فنى کسب مى‌کند (شکل - فن سر زير بغل در گارد موافق، نشسته - زانو زده).


فن سر زير بغل در گارد موافق، نشسته (زانو زده)

فن سر زير بغل در گارد موافق، نشسته (زانو زده)

 سر زير بغل در گارد موافق، نشسته روى نشيمنگاه (Duck under)

- طريقهٔ گرفتن :

هنگامى که دو کشتى‌گير باهم به گونه‌اى سرشاخ شده‌اند که دست‌هاى کشتى‌گير مجرى زير بغل دست‌هاى حريف قرار دارد و باهم قلاب شده‌اند و در اين حالت، بالاى کمر حريف (زير بغل‌ها) از سوى مجرى گرفته مى‌شود.

 

- روش اجراء :

بعد از گرفتن کمر حريف و بالا کشيدن او، در يک لحظه، فاصلهٔ دست‌ها را زياد کرده به‌طورى‌که بتواند به‌راحتى دست‌ها را به پائين کمر حريف منتقل کند و روى نشيمنگاه خود بنشيند، در اين هنگام که نشيمنگاه با تشک تماس پيدا مى‌کند و يک پا کشيده و پاى ديگر به روى تشک ستون مى‌شود، در همين لحظه سر خود را از سمتى که پا ستون شده به پشت حريف عبور مى‌دهد و با يک عمل چرخشى به پشت او مى‌رود.

 

- نتيجه‌گيرى :

با اجراء فن، سر زير بغل در گارد موافق، نشسته روى نشيمنگاه حريف خاک مى‌شود و يک امتياز فنى به کشتى‌گير مجرى تعلق مى‌گيرد (شکل - فن سر زير بغل در گارد موافق، نشسته روى نشيمنگاه).


فن سر زير بغل در گارد موافق، نشسته روى نشيمنگاه

فن سر زير بغل در گارد موافق، نشسته روى نشيمنگاه

گردآورنده : فردین احمدی 

 



اجرای فن کنده یک چاک توسط کائوری ایچو برنده ۳ مدال طلای المپیک و ۸ مدال طلای قهرمانی جهان



ارسال شده در : شنبه 28 شهريور 1394 ا 14:56
نویسنده :علی آرمین

قابل توجه کشتی گیران عزیز 

ساعت شروع باشگاه

در روزهای زوج (شنبه ، دوشنبه ، چهارشنبه) 

 سانس جوانان از ساعت5/30 تا 7/30 می باشد

و سانس بزرگسالان 7/30 تا 9 می باشد



ارسال شده در : جمعه 22 شهريور 1394 ا 18:20
نویسنده :علی آرمین



ارسال شده در : چهار شنبه 4 شهريور 1394 ا 14:20
نویسنده :علی آرمین

کاویانی نژاد در 58 و میرزاده در 100 کیلوگرم طلایی شدند

رقابت های 5 وزن دوم از ساعت 12:30 امروز چهارشنبه آغاز می شود

نمایندگان 5 وزن دوم تیم ایران حریفان خود را شناختند

در پایان رقابت های 5 وزن نخست کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان سال 2015 جهان که در کشور بوسنی و هرزگوین جربان دارد، تیم ایران توسط امین کاویانی نژاد در وزن 58 کیلوگرم و امین میرزاده در وزن 100 کیلوگرم به مدال طلا دست یافت .

به گزارش سایت اخبار کشتی ایران www.iwn.ir کاویانی نژاد در وزن 58 کیلوگرم که پس از استراحت در دور اول، موفق به شکست کشتی گیران بلغارستان ، امریکا، ارمنستان شده در فینال نیز یاهور ولادیکا از کشور بلاروس را با نتیجه 2 بر یک مغلوب کرد و صاحب مدال طلا شد.

در وزن 100 کیلوگرم امین میرزاده پس از استراحت در دور نخست، کشتی گیران بلاروس ، بلغارستان و لهستان را مغلوب کرد تا به فینال راه یابد و در این مرحله هم روبرت ارسیک از مجارستان را با حساب 2 بر صفر شکست داد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن 50 کیلوگرم مهدی محسنی نژاد که پس از استراحت در دور اول کشتی گیران بلغارستان ، گرجستان را شکست داده بود در مرحله نیمه نهایی مقابل حریفی از روسیه شکست خورد و راهی دیدار رده بندی شد که در این مرحله هم با نتیجه 5 بر 5 مقابل هنساواد مجید زادا از آذربایجان مغلوب شد و به مقام پنجم رسید.
در وزن 54 کیلوگرم محمدرضا مختاری، در دور اول با نتیجه 7 بر 4  در مقابل والنتین پتیک از مولداوی به پیروزی رسید و در دور دوم نیز با نتییجه 2 بر 2 موستایف از آذربایجان را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد، اما در این مرحله با نتیجه 8 بر صفر مغلوب تیگران میناسیان از ارمنستان شد و با توجه به شکست این کشتی گیر مقابل کشتی گیر گرجستانی، از دور رقابت ها کنار رفت. مختاری در این وزن به مقام هشتم رسید

در وزن 63 کیلوگرم محمدرضا رستمی، پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه 7 بر 2 مغلوب آلونگو ریکادزه از گرجستان شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال به گروه بازنده ها رفت، اما در این گروه با نتیجه 9 بر صفر مغلوب پرویز نصیب اف از اوکراین شد و از دور رقابت ها کنار رفت. رستمی در این وزن هیجدهم شد.

وزن کشی 5 وزن دوم انجام شد و نمایندگان ایران حریفان خود را شناختند

مراسم وزن کشی پنج وزن دوم و پایانی رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان، عصرسه شنبه در شهر سارایوو پایتخت بوسنی هرزگوین برگزار شد و نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند تا از ساعت 12:30 ظهر امروز به مصاف آنها بروند.

وضعیت جدول مسابقات آنها به شرح زیر است :

در وزن 42 کیلوگرم پویا دادمرز، پس از استراحت در دور نخست در دور دوم به مصاف فایل اسگندراف از آذربایجان می رود و در صورت برتری در دور سوم با برنده دیدار نمایندگان ترکیه و بلغارستان مصاف می دهد.

کشتی گیران هند و آمریکا در گروه نماینده ایران هستند. در این وزن 20 کشتی گیر به روی باسکول رفتند.

در وزن 46 کیلوگرم که 19 کشتی گیر حضور دارند، محمدجواد رضایی پس از استراحت در دور اول در دور دوم به مصاف آتمیرکوتچف از روسیه می رود و در صورت برتری در دور سوم با برنده دیدار کشتی گیران ترکیه و قرقیزستان مبارزه می کند.

نمایندگان ارمنستان، آذربایجان و مجارستان در گروه نماینده ایران حضور دارند.

در وزن 69 کیلوگرم شایان عفیفی، در دور اول به مصاف جاکوب آلار از آمریکا می رود و در صورت برتری در دور دوم با برنده دیدار کشتی گیران بوسنی و هرزگوین و بلاروس مصاف می دهد.

در این وزن 27 کشتی گیر وزن کشی کردند و کشتی گیران گرجستان، ارمنستان و اوکراین در گروه نماینده ایران هستند.

در وزن 76 کیلوگرم که 25 کشتی گیر وزن کشی کردند، مسلم مرادی در دور نخست به مصاف هایاشی ری از ژاپن می رود و در صورت پیروزی در دور دوم با برنده دیدار نمایندگان اسلواکی و صربستان مسابقه می دهد.

در گروه مرادی کشتی گیر آذربایجانی نیز حضور دارد.

در وزن 85 کیلوگرم سعید یوسفی، در دور نخست به مصاف اصلان کولایف از ترکمنستان می رود و در صورت برتری در دور دوم با برنده دیدار کشتی گیران ترکیه و بلغارستان رو به رو می شود.

در این وزن 24 کشتی گیر حضور دارند و نمایندگان روسیه و آذربایجان در گروه یوسفی هستند.

کشتی فرنگی – جهانی 2015 نوجوانان



ارسال شده در : چهار شنبه 4 شهريور 1394 ا 14:18
نویسنده :علی آرمین
بیت الله عباسپور قهرمان بیجاری در گذشت
بیت الله عباسپور قهرمان جهان در رشته پرورش اندام بعد از تحمل یک دوره بیماری درگذشت.
بیت الله عباسپور قهرمان بیجاری در گذشت

به گزارش پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان ، بیت الله عباسپور قهرمان پرورش اندام جهان که  از  یک بیماری نادر ( واسکولیت) رنج می برد و مدتها با این بیماری دست و پنجه نرم می کرد شامگاه سه شنبه در بیمارستان آتیه تهران درگذشت.  واسکولیت به معنی التهاب و ورم رگ‌های خونی است. التهاب رگ‎ها می‎تواند موجب ورم دیواره رگ‎ها و در نتیجه کاهش جریان گردش خون و حتی انسداد رگ‎ها و عدم خون‎رسانی به بافت‌ها و اندام‎های مختلف بدن شود.  

  این ورزشکار متولد ۱۳۵۸در بیجار و پرورش یافته در کرج و به سبب اخلاق نیک نیز زبانزد بود. وی ابتدا ورزش فوتبال را در سطح بالایی دنبال می‌کرد و در کنار آن به ورزش یوگا می‌پرداخت. اما به دلیل آسیب دیدگی در رقابت‌های فوتبال مدتی با وزنه‌های ابتدایی سعی به قدرتمند کردن بدن خود نمود. در سال ۱۳۷۴ به پیشنهاد عمویش به باشگاه بدنسازی رفت که از همان روز اول به خاطر داشتن بدنی ورزیده و عضلانی مورد توجه مربی باشگاه قرار گرفت. وی در سن ۱۶ سالگی برای اولین بار در مسابقات جوانان کرج شرکت کرد و پس از آن در مسابقات مختلف شرکت و موفق به کسب عناوین متعدد قهرمانی شد. 

 

 

مرحوم عباسپور تنها ایرانی است که به مسابقات فینال مستر المپیا ، معتبرترین تورنمنت بین المللی پرورش اندام راه یافته و جدای آن  نیز بارها در سطوح ملی و بین المللی افتخار کسب کرده است.
 
نقره مسابقات کشوری سال ۱۳۷۹ در اصفهان ، قهرمان سال ۱۳۸۲ ایران ، قهرمان سال ۲۰۰۳ مسابقات جهانی IFBB هندوستان ، مقام سوم مسابقات جهانی ۲۰۰۵ IFBB چین ، مقام اول مسابقات ۲۰۰۷ آسیایی چین ، مقام اول مسابقات ۲۰۰۸ آسیایی هنگ کنگ و جهانی بحرین در همین سال ، مقام دوم مسابقات آسیایی ۲۰۰۹ تایلند ، مقام مسابقات ۲۰۱۰ آسیایی تهران از جمله عناوین وی در ورزش آماتور بود. 
 
وی از سال ۲۰۱۲ وارد دنیایی حرفه ای شد و در همان سال در مسابقات "فیبو پاور آلمان" مقام چهارم ، در همان سال در مسابقات مستر اروپا (اسپانیا) مقام سوم ، در سال ۲۰۱۳ و  مسابقات نوردیک پرو (فنلاند) مقام اول ، بازهم همان سال در مسابقات مستر المپیا (لاس وگاس) عنوان هفدهم مشترک را کسب کرد. آن مرحوم در سال ۲۰۱۴ بسیار پرکار بود و در هفت مسابقه مهم شرکت کرد. در مسابقات آرنولد کلاسیک (برزیل) مقام نهم ، در مسابقات حرفه‌ای سوپر نمایش اروپا (دالاس) عنوان چهارم ، در  مسابقات حرفه‌ای نیویورک مقام سوم ، در مسابقات حرفه‌ای تامپا عنوان پنجم ، در مسابقات مسترالمپیا ردهٔ بدنسازان ۲۱۲ پوندی رتبه پنجم و مسابقات حرفه‌ای گرند پریکس (سئول)  مدال برنز را کسب کرد تا لقب دومین بدنساز قرن ایران بعد از علی تبریزی را از آن خود کند. 

 

جامعه ورزشی استان کردستان مخصوصاً ورزشکاران شهرستان کامیاران درگذشت این ورزشکار با اخلاق را به خانواده ، دوستان و جامعه ورزش کشور تسلیت عرض می نماید.



ارسال شده در : چهار شنبه 2 شهريور 1394 ا 21:49
نویسنده :علی آرمین



ارسال شده در : چهار شنبه 2 شهريور 1394 ا 21:49
نویسنده :علی آرمین

1401.jpg

Iran- afriga.jpg

Danmark.jpg

Alexander Bogomoev.jpg

agf_azerfoto_farid_115-5153-920-485-100-wm-right_bottom-100-imageswmpng.jpg

h5.jpg

Entekhabi 1.jpgCadet 2014.jpg



ارسال شده در : شنبه 2 شهريور 1394 ا 13:31
نویسنده :علی آرمین

احتمال تغییرات جدید در مقررات کشتی در کنگره فیلا 

اخبار منتشر شده درمحافل بین المللی کشتی نشانگر تغییرات جدید در مقررات داوری کشتی است و این احتمال وجود دارد که در کنگره فیلا در تاشکند، امتیاز خاک کردن حریف در هر 2 رشته آزاد و فرنگی از 2 امتیاز دوباره یه یک امتیاز کاهش یابد.

به گزارش سایت اخبار کشتی ایران www.iwn.ir این خبر در جریان رقابت های جهانی 2014 جوانان جهان در کروواسی زیاد مطرح بود و در همین رابطه نیز یانچو مدرس داوری فیلا از بلغارستان گفت: این امر واقعیت دارد و احتمال این که 2 امتیاز خاک به یک امتیاز کاهش یابد، بسیاز زیاد است.

وی خاطر نشان ، چرا باید خاک کردن حریف 2 امتیاز داشته باشد و به خطر بردن او هم 2 امتیاز، باید فرقی میان ریسک کردن و به خطر انداختن حریف با خاک کردن خالی وجود داشته باشد.

جالب است که رسول خادم رییس فدراسیون کشتی ایران نیز در آخرین جلسه کمیته داوران نسبت به این خبر واکنش مثبت نشان داد و گفت: ایران هم از این اقدام پشتبانی می کند و در اصل کاهش امتیاز 2 به یک برای خاک کردن ساده حریف، یکی از پیشنهادات فدراسیون کشتی ایران به فیلا بوده است .

تغییرات دیگری از جمله كاهش زمان اعمال اخطار و جريمه يك امتيازي كم كاري از 2 دقيقه به يك دقيقه هم در آستانه تصویب است که به طور کامل پس از کنگره فیلا در تاشکند ازبکستان از سوی فیلا اعلام خواهد شد.

اخبار کشتی ایران 



ارسال شده در : چهار شنبه 2 شهريور 1394 ا 7:54
نویسنده :علی آرمین
کشتی‌گیر دوبنده آبی برای جلوگیری از ضربه فنی شدن در وضعیت پل قرار می‌گیرد

 File:DF-SD-01-06922.jpg

 


ارسال شده در : یک شنبه 2 شهريور 1394 ا 1:16
نویسنده :علی آرمین
 جذابترین ورزش دنیا
 
http://www.isportstimes.com/data/images/full/2013/04/04/4082-greco-roman-wrestling.jpg

http://www.chinadaily.com.cn/sports/images/attachement/jpg/site1/20130515/002564bc674512fd47a611.jpg

http://bloximages.newyork1.vip.townnews.com/timesdispatch.com/content/tncms/assets/v3/editorial/e/54/e54a6fc0-7546-11e2-bf5e-001a4bcf6878/511a923230a7e.image.jpg

http://l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/Xm7K2E1OEYBD7CD5QLFYPg--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0zOTE7cT03NTt3PTYzMA--/http://l.yimg.com/os/156/2012/08/07/149910563-10-jpg_060507.jpg

http://blog.cleveland.com/shaw_impact/2008/08/wrestlersew.jpg

http://dayrecipe.com/wp-content/uploads/2008/08/10-russian-fed-wrestling-mens-greco-roman-96-kg-khushtov-aslanbek-2.jpg

http://media-cache-cd0.pinimg.com/736x/42/bc/b3/42bcb34fef1d29a6f1294c86a796525e.jpg

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/0e/00/df/0e00dfb6abe4ec793ac3a2b640e3caa3.jpg

http://media.indiatimes.in/media/content/2013/Feb/wrestling_1361362075_540x540.jpg

http://news.images.itv.com/image/file/161419/category_image_update_8111a3e26d38770d_1360668745_9j-4aaqsk.jpeg

 

http://www.ketv.com/image/view/-/18568946/highRes/1/-/maxh/480/maxw/640/-/9nmfxxz/-/KCCI--wrestling.jpg

http://blog.lehighvalleylive.com/joe-owens_impact/2008/08/large_Beijing-Olympics-Wrestling.jpg

 



ارسال شده در : دو شنبه 1 شهريور 1394 ا 23:30
نویسنده :علی آرمین

شاهو خبر: رئیس هیئت کشتی نهاوند گفت: کشتی در کامیاران نسبت به دیگر نقاط استان کردستان از جایگاه خوبی برخوردار است.

به گزارش شاهو خبر؛ "عباس تکلو" بخشدار مرکزی نهاوند و رئیس هیئت کشتی این شهر که با تیم کشتی برای شرکت در مسابقات گرامیداشت شهدای پیشمرگ کُرد مسلمان به کامیاران آمده بود در گفت و گو با خبرنگار شاهو خبر، اظهار داشت: طی هماهنگی های به عمل آمده با هیئت کشتی کامیاران به مناسبت گرامیداشت یاد شهدای پیشمرگ کُرد مسلمان، تیم کشتی نهاوند مرکب از 22 کشتی گیر در سطح استانی و تیم ملی به کامیاران آمده اند.

تکلو که خود سابقه ورزشی در کشتی دارد درباره وضعیت تیم نهاوند گفت: بیشتر کشتی گیران نهاوندی از ورزشکاران زبده این ورزش هستند که به این شهر سفر کرده اند، در تیم کشتی نهاوند 12 کشتی گیر داریم که به اردوی تیم ملی دعوت شده اند که این نشان از وضعیت خوب این ورزش در نهاوند دارد.

وی افزود: مردم نهاوند علاقه خاصی به کشتی دارند به گونه ایی که بیش از 1000 نفر عضو هیئت کشتی این شهر هستند و در زمان مسابقات ،سالن کشتی پر از دوستداران این ورزش ملی می شود.

رئیس هیئت کشتی نهاوند با اشاره به ضعف ها و قوت های کشتی گیران کامیارانی اظهار داشت: باید برای پرورش کشتی گیران از پایه کار را شروع کرد، ورزشکارانی که به کشتی علاقه دارند باید چند سالی ژیمناستیک کار کنند تا بدنی آماده و نرم برای کشتی داشته باشند.

وی اضافه کرد: کشتی در کامیاران نسبت به دیگر نقاط استان کردستان از جایگاه خوبی برخوردار است و امکانات خوبی مانند سالن های مختلف داشته و نیز مربیان قدری در این شهر فعالیت دارند، اگر به این ورزش به خصوص در روستاها که بچه های آماده تری برای ورزش های نفس گیر را دارند بها داده شود وضع از این نیز بهتر خواهد شد.

تکلو در پایان این گفت و گو با مقایسه کشتی گیران شهر نهاوند و کامیاران ابراز داشت: کشتی گیران نهاوندی از لحاظ تکنیک و فن در سطح بالاتری هستند اما توان و مقاومت و استقامت کشتی گیران کامیارانی را ندارند؛ کشتی گیران کامیارانی می توانند در کشتی فرنگی بسیار بهتر نتیجه بگیرند.



ارسال شده در : یک شنبه 1 شهريور 1394 ا 23:0
نویسنده :علی آرمین

این اصلاحات از نخستین رقابت های رسمی قابل اجراست

اصلاحات قوانین کشتی آزاد از سوی فدراسیون جهانی کشتی اعلام شد.

به گزارش سایت اخبار کشتی ایران www.iwn.ir و به نقل از فدراسیون کشتی، با توجه به تغییراتی که در قوانین کشتی فرنگی ایجاد شده است، برخی از این تغییرات در کشتی آزاد نیز ضروری است.
فدراسیون جهانی کشتی به منظور یکپارچه کردن قوانین در هر دو رشته آزاد و فرنگی تغییرات جدید قوانین در رشته کشتی آزاد را به شرح ذیل اعلام کرد:

1- تمامی فنون چرخشی (بارانداز، فیتیله پیچ و ...) دو امتیازی هستند، چه چرخش از ناحیه کمر و شکم باشد و چه چرخش روی دو دست کشتی گیر مدافع باشد دو امتیاز به مجری فن داده می شود (حذف یک امتیازی چرخش روی دستان)

2- تماس آنی شانه های کشتی گیر مهاجم و یا مجری فن با تشک دیگر امتیازی در بر نخواهد داشت (پیش از این مجری فن در هنگام اجرای فن به علت روی پل رفتن خود و تماس شانه هایش با تشک یک امتیاز از دست می داد که این قانون حذف شده است.)

3- اگر پای کشتی گیر مهاجم از تشک خارج شود سه حالت زیر قابل فرض است:
- اگر کشتی گر مهاجم امتیازی به دست بیاورد آن امتیاز تعلق می گیرد (امتیاز برای او ثبت می شود)
- اگر کشتی گیر مهاجم نتواند فنی را اجرا یا امتیازی کسب کند، داور مسابقه را متوقف می کند و یک امتیاز به حریف داده می شود.
- اگر کشتی گیر مهاجم حریف را با کنترل کامل بلند کند و پایش از تشک بیرون برود و نتواند امتیازی کسب کند، یک امتیاز به حریف او داده نخواهد شد.

4- هل دادن حریف به خارج از تشک امتیازی نخواهد داشت.

5- یک امتیاز همچنان به خروج پای حریف از تشک تعلق می گیرد (وقتی یک امتیاز در بر دارد که کشتی گیر مهاجم فعال است و کشتی می گیرد و هل نمی دهد)
تمامی این تغییرات از نخستین رقابت های رسمی داخلی و بین المللی قابل اجرا خواهد بود. 

البته لازم به یادآوری است که اکثر بندهای این قوانین قبلا در خلال رقابت های قهرمانی های آسیا ، افریقا و بازی های اروپایی به مرحله اجرا گذاشته شده و در واقع نمی شود به طور کامل گفت آنها جدید هستند، اما به تازه گی از سوی فدراسیون جهانی به طور رسمی ابلاغ شده اند.

گردآورنده : فردین احمدی 



ارسال شده در : یک شنبه 1 شهريور 1394 ا 22:57
نویسنده :علی آرمین

مورچه‌ها تا چند برابر وزن‌شان را تحمل می‌کنند؟

از قابلیت خارق‌العاده مورچه‌های کارگر شنیده‌ایم که چندین برابر وزن‌شان قادر به حمل آذوقه‌اند. اما طبق پژوهشی تازه بر روی مورچه‌های کارگر، مفصل گردن یک نوع مورچه معمولی بومی آمریکا، می‌تواند فشاری تا بالغ بر ۵۰۰۰  برابر وزن خود مورچه را متحمل شود.
این را جمعی از پژوهشگران دانشگاه ایالتی اوهایو، طی گزارشی که در نشریه Journal of Biomechanics انتشار یافته، عنوان کرده و مدعی شده‌اند این مقدار، فوق‌العاده بیشتر از برآوردهای اولیه‌شان بوده است. کارلوس کاسترو، از اساتید رشته مهندسی مکانیک و هوا-فضای این دانشگاه، در این‌باره می‌گوید: “مورچه‌ها سیستم‌های مکانیکی خارق‌العاده‌ای‌اند – واقعاً حیرت‌انگیز است. قبل از شروع [پژوهش‌مان]، مطابق برآوردی محتاطانه، گمان می‌بردیم آنها تحمل هزار برابر وزن‌شان را هم دارند؛ و معلوم شد که خیلی بیش از اینهاست”.
اگرچه همین‌که یک مورچه، برگ نسبتاً غول‌آسایی را با بدن نحیف‌اش می‌کشد، مدرک تحلیلی محکمی دال بر این واقعیت است که مورچه‌ها قادرند وزنی تا چندین برابر وزن‌ خودشان را تحمل کنند؛ اما کاسترو و همکارانش از روشی مکانیکی‌تر این پژوهش‌شان را به ثمر رسانده‌اند: با تشریح مورچه‌ها.
کاسترو می‌گوید: “برای فهمیدن اینکه یک چیز چطور کار می‌کند، مثل هر سیستم مهندسی دیگری، تشریح‌اش می‌کنید. شاید در این خصوص این کار اندکی بی‌رحمانه بیاید، اما ما در وهله اول این مورچه‌ها را بیهوش کردیم”.
برای این تحقیق، کاسترو و تیم‌اش مورچه خاکی الگنی (با نام علمی Formica exsectoides) را انتخاب کردند؛ مورچه‌ای معمولی که خاصه به‌واسطه قابلیت جابجایی‌اش معروف است. از آن به بعد، این تیم عملاً مورچه را – مثل فرآیند مهندسی معکوس – مونتاژ کردند. سپس اعضایش از طریق یک میکروسکوپ الکترونی، و همچنین یک اسکنر میکرو-سی‌تی تصویربرداری شد، و قبل از آنکه به یک سانتریفیوژ ویژه – به‌منظور محاسبه حداکثر نیروی لازم برای تغییر فرم گردن و نهایتاً قطع سر مورچه – متصل شوند، در معرض هوای سرد واقع شدند. این فرآیند اساساً شبیه نمایش دیوار مرگ است؛ که در آن، موتورسواران از طریق نیروی گریز از مرکز، به دیواره‌های عمودی محفظه نمایش متکی‌اند.
طبق گزارش دانشگاه اوهایو، “در خصوص مورچه‌ها، سرشان به کفه‌ی سانتریفیوژ متصل می‌شد؛ به‌طوریکه با چرخاندن آن، بدن‌شان با فشار فزاینده‌ای، تا مرحله قطع سر، به بیرون جانب بیرون کشیده می‌شد. سرعت چرخش سانتریفیوژ، بالغ بر یکصد دور بر ثانیه بود و با هر بار افزایش سرعت، فشار بیشتری به مورچه وارد می‌شد. در فشارهایی نزدیک به ۳۵۰ برابر وزن مورچه، گردن‌شان تازه شروع به انعطاف کرد و بدن کشیده شد. در فشارهایی نزدیک به ۳۴۰۰  تا ۵۰۰۰ برابر وزن متوسط مورچه‌ها بود که دیگر سرشان قطع شد”.
این پژوهش‌گران امیدوارند که با درک مکانیک اندام مورچه‌ و قابلیت خارق‌العاده‌اش در تحمل بار، آن را برای طراحی ربات‌های آینده استفاده کنند.



ارسال شده در : شنبه 1 شهريور 1394 ا 22:0
نویسنده :علی آرمین

نفرات و تیم های برتر مشخص شدند

ایران به عنوان رییس تشکیلات آسیایی آلیش، برای گسترش این رشته در قاره کهن، باید تلاش بیشتری از خود نشان دهد

رقابت های کشتی کمربند ( آلیش ) بانوان سال 2015 آسیا که روز جمعه در سالن شهدای هفتم تیر تهران برگزار شد، با قهرمانی تیم ایران به پایان رسید و تیم های ترکمنستان و قرقیزستان هم دوم و سوم شدند.

به گزارش سایت اخبار کشتی ایران www.iwn.ir این رقابت هاامروز (جمعه) با شرکت 8 کشور خارجی و دو تیم از ایران برگزار شد.

آنچه کاملا مشهود است این که، ایران به عنوان رییس تشکیلات آسیایی آلیش، برای شناساندن و جذب کشورهای صاحب کشتی قاره کهن به فعالیت در این رشته، باید اقدامات گسترده ای را آغاز کند تا از دوره آینده این رقابت ها، تعداد تیم های شرکت کننده حداقل به رقابت های آزاد و فرنگی نزدیک شود.

رقابت های تهران نشان داد، ایران به خاطر داشتن پتانسیل های در سطح جهانی به راحتی می تواند در تشکیلات جهانی آلیش صاحب صندلی های تعیین کننده شده و روند کنونی فعالیت آن را تندتر کند.

لازم به یاداوری است که در حال حاضر ایران در کمیته داوران و همچنین تشکیلات جهانی آلیش نماینده ایی ندارد و نماینده آسیایی این تشکیلات یک هندی است و عیسی مومنی که به تازگی فعالیت خود در این رشته را آغاز کرده به عنوان تنها نماینده ایران، ریاست فدراسیون آسیایی این رشته را به عهده دارد.

رده بندی انفرادی و تیمی این رقابت ها به شرح زیر است:

رده بندی انفرادی:

55 کیلوگرم: 1- دیلدار شرمتوا (ازبکستان) 2- یگانه غریب گشته (ایران الف) 3- لاچین باداکیل یاو (ترکمنستان) 3- هما میرزاپور (ایران ب) 5- بوتا گوز دی یو سبای وا (قزاقستان) و کامبل کامینی باپو (هند)
60 کیلوگرم: 1- مریم مومونووا (قزاقستان) 2- سمیه حیدری (ایران ب) 3- آینور امانوا (ترکمنستان) و زهرا محمودی (ایران الف) 5- خواص خون جوراکوزیوا (ازبکستان) و بالزام گل کور مت زانو وا (قزاقستان) 
65 کیلوگرم: 1- گلنار حیات بایوا (ترکمنستان) 2- اکرم خانی (ایران الف) 3- سابیرا میرزا گال یوا (قزاقستان) 3- زهران مجدی (ایران ب) 5- بوساریا عبدالمناف کیزی (قرقیزستان) و یول دوز ارکاوایول دوز ارکاوا (ازبکستان) 
70 کیلوگرم: 1- عزت قربانی ثانی (ایران الف) 2- نازیرا ارزوبیکوا (قرقیزستان) 3- لیلا سالاروند (ایران ب) و نورسلطان آشیرو وا (ترکمنستان)
75 کیلوگرم: 1- کوموش یولداشوا (ازبکستان) 2- مریم احمدی (ایران ب) 3- ساحل گوران (ایران الف) و آسیما آبیگ کیزی (قزاقستان)
75کیلوگرم: 1- ناگیرا سرباشوا (قرقیزستان) 2- دینا دهنوی (ایران ب) 3- شیرین کوبایاوا (ترکمنستان) 3- سعیده رحیمی (ایران الف) 5- رحیما یولداشوا (ازبکستان) و گلنار آمان تا اوا (قزاقستان)
رده بندی تیمی:

1- ایران الف 52 امتیاز 2- ترکمنستان 41 امتیاز 3- قرقیزستان 39 امتیاز 4- ازبکستان 37 امتیاز 5- قزاقستان 32 امتیاز 6- هند 9 امتیاز

کلیدواژه:  آلیش- کشتی با کمربند



ارسال شده در : جمعه 1 شهريور 1394 ا 21:55
نویسنده :علی آرمین

Etaati 3.jpg

1.jpg

Khordsalan 2.jpg

Pishkesvatan.jpg

World 2014 - Joniur.jpg

Jokar.jpg

G-R. training 2.jpg



ارسال شده در : دو شنبه 1 شهريور 1394 ا 21:46
نویسنده :علی آرمین


ارسال شده در : شنبه 1 شهريور 1394 ا 21:46
نویسنده :علی آرمین
دو کشتی گیر کردستانی به اردوی تیم ملی کشتی نونهالان دعوت شد
با اعلام کادر فنی فدراسیون کشتی ، سوران محمدی و رضا اکبری دو ورزشکار کردستانی به اردوی تیم ملی نونهالان کشور فرا خوانده شد.
دو کشتی گیر کردستانی به اردوی تیم ملی کشتی نونهالان دعوت شد

به گزارش پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان ، اردوی تیم های کشتی فرنگی خردسالان و نونهالان از روز 26 مردادماه در شهر سی سخت منطقه دنا، استان کهکیلویه و بویراحمد آغاز شده است.

 

بر اساس این گزارش ، مربیان تیم ملی خردسالان و نونهالان کشور کشتی گیران فرنگی کار منتخب سراسر ایران را در اوزان مختلف به این مرحله از اردو دعوت کردند.
 
سوران محمدی و رضا اکبری در اوزان 42 و 66 کیلوگرم ورزشکاران کردستانی از سوی کادر فنی فدراسیون به اردوی تیم ملی کشتی خردسالان و نونهالان کشور دعوت شدند.
 
این اردو تا روز 30 مردا ماه ادامه خواهد داشت و کشتی گیران زیر نظر مربیان تیم ملی به تمرینات تکنیکی و تاکتیکی خواهند پرداخت.


ارسال شده در : دو شنبه 1 شهريور 1394 ا 21:44
نویسنده :علی آرمین




تعداد کل صفحات : 12



درباره وب

کارشناس تربیت بدنی ودکتری مدیریت ازدانشگاه تهران 1-مربی درجه 2ازجنوب غرب تهران ومربی کشتی تهران وکرج ونظرآباد 2-مربی درجه 2ژیمناستیک 3-داور فوتبال ,والیبال 4-مربی آمادگی جسمانی وشرکت درکنفرانس آسیایی تهران درمورد آمادگی تیم های ورزشی5-مدرس دانشگاه آزاداسلامی وعلمی کاربردی درشرق تهران toofanlight@yahoo.com
Power Ranking

Power Ranking

پاور رنکینگ به تاریخ 10 اکتبر:
1. Brock Lesnar
2. John Cena
3. Seth Rollins
4. Dean Ambrose
5. Dolph Ziggler
6. Randy Orton
7. The Usos
8. Sheamus
9. Aj Lee
10. Paige
امکانات وب
ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 37
بازدید دیروز : 170
بازدید هفته : 604
بازدید ماه : 860
بازدید کل : 19073
تعداد مطالب : 286
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

Alternative content